onsdag 10 december 2014

Onsdag 10/12-2014 20:29

DAG: Jaha till natt igen och en kass sådan inatt vaknade ett otal gånger inatt hörde att min granne var uppe en eller två gånger kommer inte ihåg nu. Men en kass natt blev det iallafall, så när skrivaren gick igång till elva så hade jag inte större lust att gå upp. Men gjorde det ändå idag och fick i mig frukosten sedan körde jag igång med romanen. Men idag så fick jag vänta med detta till 12:30 sedan körde jag fram till 14:00 så en och en halv idag. Så efter detta var det då dags att ta sig till ICA för att handla lite. Köpte för en check jag fick från Telia på 104 men så tar de 25 för att lösa in dem med så man får inte tillbaka det man ska. Så men jag köpte lite och sedan hem igen. Så till lite efter tre så gick jag igång med middagen. Hade idag karréer och stripes och såg mina serier när jag åt. Så efter detta så följde två koppar kaffe och sedan ett par sidor ut boken till sex tiden. Så mer? Klarade mobil spelet igår när jag hade lagt mig och det är inte bra att spela när jag ligger för då sover jag kasst. Så mer? Nä jo idag är det lotto så jag hoppas att ni håller tummarna för mig så jag kan kamma hem lite stålar. Ni får se på twitter idag eller imonn om det gav nått. Så mer? Nä nu är det nog ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Så hoppas jag att det släpper i ryggen så att det inte bara är när jag använder gelen som det är borta. Men till lördag så vet jag och jag hoppas att det släpper för gott. Just nu går det bra och det är för att det inte gör ont.

ROMAN: Ja körde idag lite kortare än det jag skulle men det gick så där idag. Kände av att jag sov kasst så men jag är ändå nöjd jag fick till en sida idag iallafall.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: