torsdag 18 december 2014

Torsdag 18/12-2014 20:27

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt okey natt men vaknade till nio tiden sista gången och efter det så sov jag inte mer. Killen kom hit till 09:30 tiden och fyllde igen hålen sedan stack han igen. Efter detta så la jag mig på sängen och låg fram till elva då skrivaren startade. Så fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett då det var lunch och sedan igen från två till tre. Så efter detta så stack jag till träningen tränade sedan hem igen. Och så middag på det åt inte upp igen måste göra annat till träningsmat är jävligt trött på det jag nu äter. Så mer? Jo efter middagen så fick jag i mig en kopp kaffe och så har jag spelat lite och nu är jag här. En rätt okey dag idag trotts att jag fick upp tidigt idag. Men det kändes idag att jag var uppe tidigt. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn. Jo jag fick ett mail om att jag inte vann på jokern igår mer kommer idag så spana på twitter om ni vill veta vad det gav.

TRÄNING: Ja gick bra idag trotts kass morgon och att jag har fel ben fram det kändes inte så mycket idag. Men jag är svag på höger och det kommer ta ett tag innan jag har jobbat upp styrkan igen. Men hoppade stretchen idag hade inte lust att köra idag. Tar igen det till lördag.

ROMAN: Ja idag gick det bra hade inte svårt alls att köra idag trotts kass morgon. Har kommit till näst sista dagen. Imonn brakar helvetet lös, ja nästa dag i romanen alltså. Får vi se hur det går då.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: