lördag 13 december 2014

Lördag 13/12-2014 20:17

DAG: Jaha natt igen då ja och många vak inatt kom till sans till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan till tolv tiden så stack jag ner med tvätten och fick in den. Så sedan upp och lagade träningsmaten så efter detta till kvart i ett så stack jag ner och hängde upp den samma. Så sedan upp igen och så stack jag till ICA för att handla lite. Sedan hem och på vägen upp så såg jag till tvätten. Sedan upp och spelade lite mobil spel idag när jag väntade på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde detta så stack jag ner och fick upp tvätten och gick sedan igång med middagen. Idag hade jag korv och stripes och ny senap som var väldigt god. Såg mina serier när jag åt och sedan en film ett tag men jag såg inte klar den idag tar det imonn. Skall ut på ett äventyr imonn sedan hem igen någon gång till fem tiden skulle jag tro. Så mer? Jo jag fick i mig två koppar kaffe idag med men nu är det slut så nu blir det bara en igen. Så mer? En kass natt men en rätt okey dag idag trotts kass natt. Så mer? Jo det är lotto idag och jag räknar med era tummar idag ni får veta på twitter idag eller imonn. Så mer? Jo jag hoppade stretchen idag kände inte för det idag mer om detta nedan.

TRÄNING: Ja skulle då idag ha kört men till halv fyra tiden så skulle jag då köra igång men ångrade mig och la ner. Vi får se hur det går till måndag på träningen om gelen har gjort verkan eller inte. Så skall jag ha höger fram sedan i sex månader och sedan byta igen.

ROMAN: Ja jag börjar skönja slutet på denna roman så hoppas jag att jag kan få till det sedan när jag skriver ner den med.

Så inget mer idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: