torsdag 11 december 2014

Torsdag 11/12-2014 20:28

DAG: Jaha till natt igen då ja och en så där natt inatt vaknade lite tidigt idag och hade inte lust att gå upp, då är natten rätt kass. Så men jag gick upp och fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett då det var lunch sedan igen från två till tre. Så efter detta så stack jag till träningen och hem igen stretch och så middag. Såg på teven lite när jag åt och sedan på family guy. Så efter detta så fick jag i mig två koppar kaffe och så är jag nu här. Jo jag vann inget på lotto igår men det är ju som det burkar vara så. Så mer? Lite halv kass dag efter små kass natt, men jag fick mina timmar med romanen och så kom jag på en sak idag som jag har grubblat på ett tag nu. Mer om detta nedan. Så mer? Jo jag har missat en serie för jag ställde in på nya avsnitt och det var nog inte nya för den spelade inte in men nu har jag ställt den på nya och gamla så kommer det nog med. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn. Jo en sak till skall inte tvätta imonn jag brukar göra det på fredagar men inte imonn fanns inte tid så jag tvättar till lördag.

TRÄNING: Ja träningen gick bra idag men bästa av allt jag kom på varför det gör ont. Trodde det var sängen men jag trodde inte det ändå och det var det inte. Så trodde jag att jag gjorde något fel på gymmet det var det inte heller, jo lite men inte som jag trodde. Jag har lärt mig av personlig tränare att stå med ena foten fram för att stödja ryggen. Men jag har gjort detta i två år nu eller mer och det är därför jag har ont. Kände det idag och så bytte jag till att stå med höger fot fram jag hoppas att det släpper nu för det är därför jag har ont. Kunde inte komma på vad det var men så idag. Så jag hoppas att jag inte gjort stor skada för då måste jag vila men får se till lördag om det gör ont då men nu vet jag vad det är och jag hoppas att det släpper nu. Skam den som ger sig man måste komma på varför det gör ont annars kan man inte rätta till det. Så får vi se hur det går sedan med.

ROMAN: Ja lite segt idag men jag fick mina två timmar idag ändå tillslut. Men det var segt idag men jag hoppas att jag kan sova lite bättre inatt så kör jag igen imonn.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: