lördag 20 december 2014

Lördag 20/12-2014 20:11

DAG: Jaha till natt och en rätt kass sådan inatt, vaknade ett antal gånger inatt och kom ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten och så skulle jag då sätta igång med romanen. Men idag ville det sig inte så jag kom inte igång förrän till 12:30 sedan körde jag fram till 14:00. Så efter detta så satte jag igång med träningsmaten efter detta skulle jag då köra storstretch men jag gjorde armhävningarna idag sedan la jag ner. Och gick igång med middagen idag hade jag fläsk och löksås. Så jag satte igång potatisen till fyra tiden och så var jag klar idag till halv fem med middagen. Så satte jag mig och åt och såg mina serier när jag åt sedan satte jag igång en film som jag sett massor av gånger men spelade in ändå. Men jag orkade inte se klart idag så jag la ner den. Jo varför tog det sådan tid idag jag installerade ett spel idag först sökte jag på Telia men där fanns inget. Men jag gick in på deras hemsida ja spelets hemsida och laddade ner det igen och så efter middagen så satte jag mig och spelade fram till nu. Och det är inte bättre nu lite segt som innan men nu är det igång iallafall så. Så mer? Jo jag vann inte nått i onsdags såg det igår men glömde säga det då så jag säger idag. Men idag så smäller det till det känner jag på mig eller hur? Så mer? Nä inte mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja illa sen idag så jag gjorde bara armhävningarna idag men jag gjorde dem riktigt idag. Det vill säga 2-4 men jag gjorde två set sedan en 6-7 men sedan fick jag gå över till knäna för att orka. Men det kommer ta tid innan jag kan köra som innan och det fåt ta tid detta för jag måste bygga upp styrkan igen. Det kommer ta tid att göra detta. Nu skall jag höja efter jul och nyår så skall jag köra riktiga sedan gör nu 15 men skall upp till 20 hoppas jag men som jag sa så kommer detta ta tid.

ROMAN: Ja lite seg start idag men jag kom igen sedan på slutet och jag fick till det iallafall idag så men det är segt när natten är kass.

Så imonn är det lugnt får se vad jag gör då men jag skall till tisdag ut innan jag sticker till morsan måste köpa lite innan jag sticker. Så nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: