tisdag 9 december 2014

Tisdag 9/12-2014 20:28

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt kass sådan inatt igen har haft lite kassa ett tag. Men jag kan ändå skriva vilket är underligt om jag inte sover så bra. Men jag klagar inte att jag kan skriva är ju super. Så vaknade ett antal gånger under natten och sedan till nio tiden. Sedan om jag skall vara helt ärlig så vet jag inte om jag somnade efter detta kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Så efter detta så gick jag igång med romanen som jag idag körde fram till 15:00 som jag skall om jag inte måste ur och handla och det gjorde jag inte idag. Så rätt på detta så skulle jag då köra igång med middagen men idag var jag sen så jag kom igång med middagen till lite innan fyra idag. Och jag tog spagetti och köttfärssås idag för jag hade inte tagit fram nått idag. Så jag tog detta för det gick snabbt att göra. Koka spagetti tar en tio femton och så värma köttfärsen tar sju åtta minuter ja den var fryst idag. Så såg mina serier när jag åt idag och sedan fick jag i mig två koppar kaffe och så spelade jag lite på mobilen idag med. Har kommit till sista banan idag nummer 8 och det går till 15 så det är en bit kvar. Så mer? En bra dag idag imonn skall jag ut och handla så jag skriver till två imonn tänkte jag. Så mer? Nä inget mer idag jo jag såg en recension av kompisens platta idag på facebook det var en bra recension jag tyckte också att den var bra men jag är inte så kunnig på denna typen av musik så min var inte så bra. LOMMI heter dem finns på facebook och spotify om ni vill lyssna. Länk till spotify här. De spelar hårdrock tror jag att det är eller så heter det något annat deras typ av musik det finns många stilar som jag inte kan skilja på. Så mer?  Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Japp körde igår och det gick väldigt bra så hoppas jag att skadan går bort tills lördag. Så det inte är så att det är gelen som gör så att jag kan träna utan att skadan läker och jag inte mer får ont sedan. Vi hoppas på det sist nämnda.

ROMAN: Ja körde idag och jag satt länge idag och ändå så gick jag över tiden idag var nog 20 över när jag la ner idag. Men det går bra så hoppas vi att det går lika bra sedan när jag väl skriver ner det. Den som lever får se.

Så slut för idag och tack för idag vi ses igen imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: