fredag 5 december 2014

Fredag 5/12-2014 20:23

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass sådan igen. Vaknade tidigt idag igen men lyckades somna till nio tiden en stund ja tio minuter eller nått sånt. Kom ur sängen till elva och fick i mig frukosten. Så sedan körde jag igång med romanen körde den idag till två tiden då jag körde igång skannern. Kan säga att skannern tar nu en halvtimme på denna maskinen för jag har så lite i den innan tog den en och en halv timme. Så mer? Det kom ingen målare idag heller om de har varit här när jag har varit ute eller inte tror inte de har varit här. Då skulle de väl ringa i så fall tycker jag men jag har inte hört nått. Drog ett mail om det idag får se vad han säger. Jo idag fick jag från Telia retur på modemet så jag packade det i en kartong och sände det idag. Sedan stack jag till apoteket och köpte smärt salva kostade 200 tycker jag var dyrt men jag minns inte vad det kostade sist det var nog så då med. Så sedan in en sväng på ICA och fick med mig lite där ifrån med sedan hem igen. Gick igång med middagen till fyra tiden hade idag hamburgare och klyft. Så mer? Jo jag såg mina serier när jag åt idag fick ju sätta in på både gamla och nya innan hade jag bara nya och då tog det slut. Så mer? Har idag spelat på facebook soda den är nog ny men roligt innan man kommer till det svåra men jag har inte hunnit dit ännu. Så mer? Jo jag fick en till på min facebook idag min trumkompis kom till idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja imonn så kör jag igen hoppas jag har känt av smärtan idag men det var när jag fick på jeansen. Om de har något med det att göra det gör ont i höften och bak i ryggen och helt plötsligt kan det kännas och då gör jag inte nått. Men jag hoppas att det släpper om sju dagar jag skall köra smörningen i sju dagar trodde det var fem men så var inte fallet. Så får vi se tills imonn om jag kan köra stretchen eller inte.

ROMAN: Ja gick bra att skriva idag och jag har kommit till när Jenny kommer fram till skjulet. Ja hon är på väg dit och sedan kommer det att hända allt på en gång och vändning två. Efter detta så är det sedan vändning tre och så slutet som jag hoppas överraskar.

SPEL: Ja jag skall spela om jag hinner måste lyssna på trumkompisens nya platta med har gjort två gånger men måste till mer för att jag skall kunna skicka en recension blir till söndag så vi får se vad jag hinner med.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: