måndag 22 december 2014

Måndag 22/12-2014 20:25

DAG: Jaha till natt igen då ja och vaknade tidigt idag och låg sedan fram till elva innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett då det var lunch sedan igen från två till tre. Så efter detta så stack jag till träningen till lite efter tre tiden. Tränade sedan hem och stretch nja sedan middag. Såg family guy och lite till när jag åt sedan efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Och lite yoghurt skulle ha tagit en mjukis har jag gjort detta på länge men min mage gillar inte det längre. Så men idag fick jag ta den är gammal men går att äta så jag slevade i mig den med sked. Så mer? Ja mer? Jo jag vann inte nått i fredags på eurojackpot och inte heller på lotto men det är ju som det brukar vara så. Så mer? Fick ett samtal från min lilla mor idag just nu. Och mer? En rätt okey dag idag trotts lite kass natt igen men det brukar det ju vara så.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick så där var lite seg idag men det gick ändå rätt okey idag. Men jag hoppade stretchen idag gjorde armhävningarna sedan la jag ner.

ROMAN: Ja idag gick det trögt men jag gjorde mina två timmar ändå. Så nu blir det uppehåll ett tag på denna punkt. Men jag kommer igen med nya tag.

Så inget mer att säga så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: