torsdag 26 december 2013

Torsdag 26/12-2013 20:18

DAG: Jaha natt igen då ja och inatt tog jag stark tablett men vaknade redan till sju idag. Lyckades somna ett par gånger efter detta och till tio tiden så satte grannen igång att möblera om. Kom ur sängen till elva tiden jag vet inte om de skall flytta eller vad det är men de röjde runt i morse. Så sedan fick jag i mig frukosten och satte igång med romanen till tolv. Körde detta fram till tre då jag var klar för dagen. Ringde då till 4sound och beställde mina grejor. Så efter detta så satte jag igång med middagen hade idag karréer med ris idag. Har kört pommes, stripes och klyft lite för länge nu. Såg mina serier när jag åt och sedan så läste jag ur eldvittnet ett par kapitel innan jag la mig på sängen ett tag till nu. Så mer? Jo jag skall kolla lotto idag köpte en kupong till jul som jag idag skall kolla och så mina vanliga rader med som jag ser idag på mail. Så mer? Jo jag har kollat för jag skall köpa färg till min skrivare med. Kommer gå på 818 och jag tror jag kan få loss detta efter att jag har köpt musikgrejorna vi får se hur det går med det. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja paus på tränandet idag men jag körde armhävningar idag 20 så jag inte tappar helt idag.

ROMAN: Ja körde mina två timmar idag men det var lite trögt ändå idag efter lite små kass natt men okey ändå.

MUSIK: Ja ringde idag och fick tag i dem så jag beställde nya cubase 7.5 och en förlängningssladd idag kommer någon gång till mitten av januari de skall sms:a mig när det kommer.

WEBB: Ja skall ut imonn och handla så jag tror jag skippar detta imonn men till söndag hoppas jag. Även om jag måste lägga till NRJ på hemsidan med får se hur jag gör.

Så inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: