måndag 9 december 2013

Måndag 9/12-2013 20:05

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass natt inatt vaknade ett antal gånger och till nio tiden så satte målaren igång att banka så då var sömnen över. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten, sedan gick jag lös på romanen. Körde den idag fram till ett sedan från två till halv tre. Efter detta så pillade jag med datorn det är opera som krånglar. När jag skulle kolla mitt konto på Office paketet så gick opera igång och jag ville inte ha det utan IE. Så jag av installerade opera men då kom ingen webbläsare upp alls. Så jag dånga ett forum till dem om detta det var andra fel med som försvann när jag tog bort opera. Den gör att datorn blir instabil så jag kommer inte ta den igen. Så mer? Jo till halv fyra så stack jag till träningen och sedan hem och stretch och så middag. Idag smakade det gott middagen har varit så där ett tag med detta. Så såg family guy när jag åt. Så mer? Nä det var nog allt för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha körde idag och det gick bra.

ROMAN: Ja idag körde jag klart med omgång två och skall till imonn gå på med omgång tre. Nä det är runda tre som jag skall gå igång med det är omgång fem tror jag nu. För jag gör mer grejor på varje omgång. Men till imonn skall jag gå på sista rundan för denna omgången. Så skall vi sedan se om det är mer att göra på den eller inte, återkommer om detta senare.

MUSIK: Nä ingen vinst i lördags så jag fick inga pengar att köpa det jag ville men till denna veckan så kommer det smälla till det känner jag på mig, eller hur?

WEBB: Ja imonn så skall jag kanske köra men vi får se om jag känner för det imonn.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: