onsdag 18 december 2013

Onsdag 18/12-2013 20:14

DAG: Jaha till natt och inte en bra natt inatt var upp ett par gånger under natten på toan så jag drack för mycket igår. Så kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten sedan gick jag igång med romanen körde den idag fram till 13:30. Då jag satte igång med webbprogrammet körde det idag till 15:00 tiden och gav upp idag hann inte med det innan det var dags för middag. Så fick igång middagen till halv fyra tiden och hade idag korv och pommes och ketchup. Såg inga serier idag för det fanns inga inspelade idag. Utan såg på lite av varje idag när jag åt. Så till sex tiden så fick jag i mig en mjukis och sedan satte jag mig och läste ur eldvittnet ett par kapitel. Så mer? Jo jag fick min julklapp idag på posten. Så mer? Jo det är lotto men har inte fått samtal så ingen storvinst idag men kanske lite. Ni får spana på twitter idag eller imonn annars får ni veta på bloggen tills fredag. Så mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja idag så har jag packat väskan och jag är redo för träningen imonn.

ROMAN: Ja idag gick det lite trögt men jag fick mina en och en halv timme idag ändå.

MUSIK: Ja inget på denna punkt idag heller.

WEBB: Ja körde idag men tappade lusten när jag kom till ett fel sedan så var klockan redan tre så jag skulle inte hinna ändå. Så jag la ner det var video så tror inte jag gör det ändå. Nästa kapitel är målning får se hur det är då.

Så inget mer att säga idag förutom att ni skall hålla tummarna för mig idag så ser ni på twitter hur mycket det gav. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: