tisdag 10 december 2013

Tisdag 10/12-2013 20:18

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt små kass natt igen. Somnade som jag ville igår men sov sedan så där under natten. Till sju så vaknade jag och sedan somnade jag bara i korta stunder fram till tio då målaren eller någon annan gick igång med musik. Så till elva tiden kom jag ur sängen och fick i mig frukosten. Jo innan detta så kollade jag mailen och det hade kommit ett svar som jag svarade på med så får vi se vad de säger om det. Så till tolv gick jag igång med romanen körde den idag fram till 13:30 då jag la ner för dagen. Hade tänkt mig lite webbprogram idag men kände inte för det idag alls. Så jag stack till ICA för att handla lite sedan hem igen. Efter detta så gjord jag inte mycket mer innan det var dags för middag. Jo i morse innan jag gick igång så skickade jag ett par vykort. Så middag ja jag hade idag hamburgare och klyft till såg på min serie tänkte jag säga men idag var det tre som jag hade att se. Så efter detta så fick jag i mig en mjukis och så la jag mig på sängen ett tag. Sedan gick jag igång med Paganini kontraktet igen ett par kapitel ur den sedan tillbaks i sägen tills det var dags för bloggen. Så mer? Nä inget mer idag kommer igen tills imonn igen.

TRÄNING: Ja idag har jag inte gjort nått på denna punkt.

ROMAN: Ja körde mina en och en halv timme idag och det gick bra. Kom igång på det nya och jag hoppas att detta gör historien bättre vi får se.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja idag så skulle jag ha kört men gav upp med en gång. Skall ta och göra starten på nya hemsidan istället tror jag. Har ingen större lust att köra nu varför vet jag inte men. Skall se tills imonn vad jag gör skall inte ut så jag gör nog nått men vad?

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: