fredag 13 december 2013

Fredag 13/12-2013 20:20

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass sådan inatt, men jag sov ändå rätt okey men lite trött var jag idag när jag vaknade. Kom inte ur sängen förrän till efter elva idag. Fick i mig frukosten och så var det att vänta på att klockan skulle slå tolv. När den gjorde detta så stack jag ner med tvätten och fick in den i maskinerna. Så upp igen och gjorde inte nått fram tills det var dags för att hänga upp den samma. Så efter detta så väntade jag på att klockan skulle slå halv två så jag kunde sticka till ICA och handla. Och det gjorde jag idag med sedan hem och gjorde inte nått fram tills det vad dags att hämta upp tvätten till kvart i fyra. Jo det gjorde jag jag skalade potatisen och fick den på plattan sedan stack jag ner och hämtade upp tvätten. Så sedan när jag kom upp så fick jag vänta tills potatisen kokade lite till innan jag gick igång med middagen. Idag hade jag en stekt flundra tror jag att det var och sju fiskpinnar. Och ja då med potatis och majonnäs såg på teven med såg en serie idag. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så la jag mig på sängen. Tog ingen mjukis idag alls. Så mer? Har lite ont i korsryggen idag har jag känt vet inte var ifrån jag har fått detta.

TRÄNING: Ja vänster sida har jag ont i ryggen och jag vet inte var ifrån jag har fått det vad jag vet så gjorde jag inget fel i torsdags. Så det är lite skumt att det gör ont, men vi hoppas att det släpper med tiden.

ROMAN: Ja imonn så kör jag igen. Har  läst idag ur Paganinikotraktet ett par kapitel.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Hade inte lust att köra idag för jag hade blivit sen idag när jag skulle köra skannern på båda datorerna med så. Jag hoppade det idag.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: