fredag 6 december 2013

Fredag 6/12-2013 20:17

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rejält kass sådan inatt, men det var ovädret som gjorde det. Jag la mig som jag brukar och skulle sedan till ett tiden somna men det sket sig. För det åskade och blåste illa hela natten. Och som vanligt när det blåser illa så blåste takpannorna ner. Det låter som en häst som tappar fotfästet och faller, som sedan följs av ett klirr när de slås sönder mot gatan. Så jag har legat hela natten och hört detta men jag fick lite sömn i morse när det lugnade ner sig lite. Så jag kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen till tolv tiden och körde den sedan fram till 13:30. Då så stack jag till ICA för att handla lite jag skippade webbprogrammet idag igen. Hade ingen lust för det idag, så sedan hem igen och gjorde inte nått tills jag gick igång med skannern. Jag startade musikdatorn innan redan vid två tiden men det var nått fel så jag fick köra reparation på den för den skannade datorn på en minut. Så jag fick laddat hem och sedan körde jag igång den igen och då fungerade det. Sedan när jag kom hem så skannade jag denna med den blev klar till fyra tiden. Så mer? Jo jag gick igång med middagen till halv fyra tiden och idag hade jag karréer med klyft och kebabsås till det var ett tag sedan jag hade det och det var väldigt gott. Såg på en serie och en film filmen var rätt kass. Så efter detta så la jag mig ett tag och så läste jag ur Paganinikontraktet. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto men  det är ju som vanligt det så.

TRÄNING: Ja jag skall köra imonn igen då ja och jag skall inte ut så får se om jag gör webbprogrammet eller inte imonn.

ROMAN: Ja idag gick det bra att köra men fick inte så mycket gjort men det skall inte hända än så jag har inte så mycket att göra nu. Skall till sidan 437 då skall jag gå igång.

MUSIK: Nä inget idag. Jo kan meddela att jag behöver runt 1000 för att uppgradera musikprogrammet och sedan köpa en förlängningssladd till hörlurarna med. Hoppas på lotto. Ler

WEBB: Nä hade inte lust idag heller men jag hade en kass natt med så jag var nöjd med att kunna skriva idag. Tar igen det imonn tror jag om jag sover så hoppas jag.

Så inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: