måndag 30 december 2013

Måndag 30/12-2013 20:10

DAG: Jaha till natt igen då ja och även inatt var det lite segt men denna gång var det en annan granne som pratade fram till ett. Och när jag tar starktablett så måste jag somna inom en halv timme annars är det kört. Men igår så somnade jag ändå det beror på att jag sovit dåligt i ett par dagar nu. Annars så skulle jag inte somnat alls när jag tar starktablett. Så kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten sedan gick jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett då det var lunch och sedan från två till tre. Stack till träningen till halv fyra tiden och sedan hem igen och så stretch på det. Sedan middag idag smakade rätt bra såg på family guy när jag åt. Så jo de som flyttade in i när det nu var var nere och slängde ett par ord om ljudnivå men det skall nog gå bra. Som sagt hade jag inte haft problem att sova så hade det inte varit så farligt men nu är det problem med det. Och utan tabletter så sover jag inte alls. Så mer? Jo jag fick svar på mailet som jag skickade i morse de stoppade denna skrivaren och jag sa att de skulle beställa en ny. Men jag blir av med 1090 till och denna månaden är det illa kommer ha 500 kvar innan de betalar tillbaks de 990 som jag köpte den andra med. Så mer? En seg dag idag men jag somnade inte som jag ville inatt så det brukar det bli. Så mer? Jo jag hade fel igår att jag inte skriver blogg idag det är imonn som jag skriver från mobilen inte idag. Får skylla på att jag var trött igår så jag fick det inte rätt. Så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde på idag men jag var seg så det tog emot men jag fick ändå allt gjort och cyklade med så okey då.

ROMAN: Ja gick lite små kasst idag men jag fick ändå gjort det jag skulle men jag hade svårt att fokusera idag.

MUSIK: Ja till andra veckan i januari så kommer mina grejor skall slå ett mail om Cubase så jag får det rätt när jag skall installera nytt.

WEBB: Ja inget på denna punkt idag.

Så imonn så kommer jag blogga från Mölndal så det blir en kort blogg. Så inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: