torsdag 12 december 2013

Torsdag 12/12-2013 20:10

DAG: Jaha till natt igen och inatt så sov jag rätt bra kom till sans till tio tiden och kom ur sängen till elva. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett sedan lunch och från två till tre och så var jag klar för dagen. Så efter detta var det bara att vänta på att klockan skulle slå halv fyra. När den gjorde detta så stack jag till träningen. Tränade sedan hem och stretch och så middag på det, såg family guy när jag åt. Så mer? Ja mer? Har fått lite problem med denna datorn och det var inte opera som gjorde det även om det programmet gjorde fel så var det inte detta program som gör fel nu. Kan vara grafikkortet som ligger bakom detta nu. Så mer? Jo jag fick inget samtal igår så ingen storvinst men kanske lite ni får spana på twitter idag om det gav nått eller så imonn på bloggen om det inte gav nått. Så mer? En rätt okey dag idag.

TRÄNING: Ja träningen gick bra idag och eftersom jag går lite innan så hinner jag med cykeln med idag körde jag 35 minuter.

ROMAN: Ja idag gick jag tillbaka och körde extra fram till där jag var innan det tog två timmar att komma fram till där jag var. Men det gick bra får hoppas att det är bra med men det är en annan fråga.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja imonn så är det tvätt så jag hoppas jag kan köra lite men så skall jag också skanna datorerna så vi får se vad jag hinner med imonn.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: