fredag 20 december 2013

Fredag 20/12-2013 20:10

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt men jag vaknade ett par gånger under natten. Men ändå en rätt bra natt kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan körde jag igång med romanen, idag körde jag till ett innan jag gav upp. Så efter detta så stack jag till frisören och klippte mig sedan till ICA för att handla lite. Jo jag stannade en gång innan och köpte lite julklappar med. Så sedan hem igen och gjorde inte mycket idag innan jag gick på middagen. Jo jag skannade datorerna idag vid två tiden. Så sedan gick jag igång med middagen, hade idag karréer med pommes. Såg på mina serier idag när jag åt ja det var en serie idag jag såg. Så sedan till sex så hade jag inte en mjukis för jag köpte inte yoghurt eller bär idag. Så jag satte mig och läste ur eldvittnet ett par kapitel och kom på nytt att ha med i romanen. Så mer? Jo jag vann inte nått i onsdags såg det igår när jag kollade mailen. Så mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn.

TRÄNING: Ja imonn så skall jag köra en storstretch men skall göra träningsmat med innan detta.

ROMAN: Ja idag blev det bara en timme men det gick bra ändå och detta efter träningen som brukar bli lite små kasst vanligtvis.

MUSIK: Ja inget på denna punkt idag.

WEBB: Ja imonn hoppas jag att jag kan få till lite på denna punkt skall inte göra nått efter romanen imonn så jag hoppas att jag kan få till lite på denna punkt imonn.

Så inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: