söndag 15 december 2013

Söndag 15/12-2013 20:13

DAG: Jaha till natt igen och en kass sådan ingen, vaknade ett otal gånger under natten och kom ur sängen till lite efter elva. Fick i mig frukosten och så gick jag loss på dammsugningen. Sedan så uppdaterade jag hemsidan och så satte jag igång med webbprogrammet. Kan säga att RixFm har uppehåll med listan även denna vecka. Så körde webbprogrammet fram till tre tiden men la ner när det gick fel idag. Men det var inte mycket jag missade extra kursen bara. Så sedan gick jag igång med middagen hade idag hamburgare med pommes och rätt mycket ketchup. Såg inte på nått idag på teven bara slö tittade hade ingen inspelat idag alls. Så mer? Jo jag fick ingen samtal igår från svenska spel så ingen storvinst men kanske lite. Ni får veta på twitter idag eller så imonn på bloggen om det inte gav nått. Så mer? En rätt okey dag idag trotts lite kass natt.

TRÄNING: Ja väskan är packad och jag är redo för träningen imonn. Kan dock meddela att jag kommer hålla upp över jul och gå på det sedan efter jul igen. Julen kommer kasst detta året så dagarna kommer mitt i veckan.

ROMAN: Ja kör vi igen imonn då skall göra så att jag kör ena först och sedan andra kom på det förra gången jag körde.

MUSIK: Ja vi hoppas på lite skulle sitta gott med en 1000ing idag så kunde jag köpa nya cubase och en sladd.

WEBB: Ja körde ett kapitel idag men det sket sig lite på slutet idag men det var inte mycket jag missade. Men en bra dag idag.

Så inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: