tisdag 3 december 2013

Tisdag 3/12-2013 20:09

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt kass sådan inatt. Vaknade ett antal gånger under natten och sedan även till morgonen. Sju tiden så stack min granne ut det hörde jag kände igen hans skor som gnisslade i trappan. Efter detta så somnade jag en gång tror jag att det var resen var vaket. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten, sedan skulle jag gått igång med romanen men kom inte igång idag förrän till halv ett idag. Körde sedan fram till 13:30 då jag samlade mig för att sticka till ICA så till två tiden stack jag och handlade. Sedan hem jo jag såg en serie innan jag stack den hade jag missat när boxen stannade för ett par dagar sedan. Så sedan iväg och så hem igen och satte mig då och såg en serie till som jag hade missat för ett tag sedan. De hade ändrat tiden på den så jag missade den med. Så den såg jag då på datorn idag och till halv fyra tiden så gick jag igång med middagen. Idag hade jag korv med stripes och ketchup och såg mina serier när jag åt detta sedan satte jag igång en till som gick igång idag. Jag raderade också två eller tre som tagit slut nu. Så mer? Jo jag sket i att köra webbprogrammet idag hade inte lust för det idag, tar det en annan dag. Så mer? Men ändå en rätt bra dag idag trotts kass natt och små kass morgon. Jo så läste jag ur Paganini kontraktet idag med efter min mjukis.

TRÄNING: Ja har gått fram idag i almanackan och såg då att jag skall höja igen till februari.

ROMAN: Ja körde idag och det tog lite tid innan jag kom igång idag men det var en kass natt med så jag trodde nog att det skulle skita sig idag men det gjorde det inte. Så en okey dag idag på denna punkt.

MUSIK: Ja inget på denna punkt idag.

WEBB: Japp skippade denna punkt idag helt men jag kände inte för det idag. Tar igen det tills imonn då jag inte skall ut hoppas jag.

Så denna blogg är slut för idag men jag kommer igen imonn igen. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: