lördag 21 december 2013

Lördag 21/12-2013 20:08

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass sådan igen, vaknade ett otal gånger och jag hade början till yrsel. Så det kändes men det kom inte jag vaknade massor med gånger under natten och kände detta. Hoppas att jag inte får det igen, men det känns på natten bara inte på dan. Så en rätt kass natt kom ur sängen till halv tolv idag låg extra länge idag efter kass natt. Så kom upp och fick i mig frukosten sedan gick jag igång med romanen. Körde den idag fram till 14:00 eftersom jag var sen upp ur sängen idag. Så efter detta så gjorde jag träningsmaten och så körde jag igång med storstretchen nej innan detta så stack jag ner med soporna. Det gick knappt att få in det var fullt i alla fack idag, men det fick ändå plats jag skickade in det åt sidan där fick det plats. Så sedan var det stretch och så middag efter detta. Hade idag kotletter med stripes och såg ingen serie idag fanns inget att se idag. Så slö tittade på lite av varje idag när jag åt sedan till sex tiden fick jag i mig ett glas med yoghurt och kaffe. Så mer? En rätt okey dag idag trotts kass natt, fick gjort det jag skulle så. Så mer? Jo det är lotto idag ni får spana på twitter idag om det gav nått eller imonn. Eller så till måndag då bloggen kommer från Mölndal ett tag. Så mer? Nä tror detta var allt för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja en seg stretch idag men jag gick upp på armhävningar idag till 20 skall köra det måndag och torsdag och lördag så jag låg innan på 15 men jag tror det är dags att gå upp.

ROMAN: Ja det gick bra idag och jag har mer att göra sedan på den med. Jag kommer göra en grej till innan jag skriver ner det i datorn. Sedan skall jag skriva ut och då måste jag köra 20 sidor i taget för patronen är snart slut så jag tar 20 så får vi se hur länge den räcker. Men jag har ny som jag kan sätta in köpte en för ett tag sedan.

MUSIK: Nä inget idag heller.

WEBB: Ja hoppade idag kör imonn då har jag hela dagen på mig nästan skall bara dammsuga sedan kan jag köra resten av dagen.

Så inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: