torsdag 5 september 2013

Torsdag 5/9-2013 20:05

DAG: Jaha till natt igen och lite bättre inatt även om jag vaknade ett antal gånger så var jag rätt pigg idag när jag slog upp mina blå. Då var klockan tio sedan låg jag till elva innan jag kom ur sängen. Fick i mig frukosten och så gick jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett sedan från två till tre. Efter detta så satte jag mig och läste lite ur dreamweaver boken så lite fick jag ändå gjort idag på denna punkt med. Så sedan till fyra så stack jag till träningen tränade sedan hem och stretch och så middag på det. Såg family guy när jag åt. Så mer? Ja mer? Nä kommer inte på mer idag kort blogg idag tror jag visst. Men jag kommer igen imonn med mera då. Jo en sak till jag vann inte nått på lotto fick mailet igår brukar dröja tills idag men nu kom det snabbt. Men till lördag då smäller det till det känner jag på mig. Eller hur?

TRÄNING: Ja idag hade jag bra tempo så jag cyklade i trettio minuter idag.

ROMAN: Ja jag börjar närma mig slutet på historien och jag skall sedan köra annat igen. Men jag måste nog tänka ut lite till innan jag går igång. Men det kommer ta ett tag innan detta.

MUSIK: Ja till nästa vecka hoppas jag att jag kan få till lite mer trumkomp vi får se hur det går med det.

WEBB: Ja kunde inte hålla mig idag utan gick på det iallafall idag men det är bara HTML koden som gås igenom nu så jag kör med anteckningar just nu. Men snart så kommer jag köra igen och det blir imonn hoppas jag.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: