söndag 22 september 2013

Söndag 22/9-2013 20:12

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt kass sådan igen. Vaknade tre gånger som jag fick gå upp och på toan. Men det var mer där emellan med då jag inte gick upp. Sist kom jag till sans till 12:30 och tänkte då att jag ligger kvar idag men ändrade mig och gick upp. Fick i mig frukosten och gick sedan igång med dammsugningen. Efter detta så körde jag hemsidan idag gav det 306 på spotify sidan och 255 på startsidan la upp på twitter och facebook med idag. Så sedan körde jag igång med dreamweaver och det gick inget vidare idag, men mer om detta nedan. Till tre tiden så gick jag igång med middagen hade idag fiskpinnar med potpäror och majonnäs. Såg filmen som jag spelade in för ett par dagar sedan. Den var så där och jag sparade den idag utan raderade den. Så mer? Jo jag fick reda på att jag inte hade vunnit nått på tipset fick åtta rätt. Men jag hoppas att jag kan få lite på lotto skall se idag ni får veta på twitter idag eller så imonn på bloggen om det inte gav nått. Så mer? Rätt kass dag idag men det var dreamweaver som inte ville idag. Fick uppgradera mitt skydd till datorn idag med och det gick inte på 350 som innan utan 570 de har höjt. Så fick jag ringa till morsan med och lägga in det på hennes dator med. Så sedan så satte jag mig och läste lite ur under kupolen ett par kapitel blev det idag.  Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och är redo för träningen imonn.

ROMAN: Jaha imonn så tar jag nog paus men hoppas kunna komma på lite runtom historier imonn eller om jag tar det till längre fram. Skall hålla upp ett tag med att skriva så får vi se om jag kan fokusera bättre sedan.

MUSIK: Ja till tisdag så skall jag gå på det igen. Och eftersom jag inte skriver så skall jag nog få till det hoppas jag.

WEBB: Ja idag upptäckte jag att jag troligen har gjort fler fel i filen så jag skall ta och byta fil igen. Har gjort nått fel och det går inte att felsöka nu för jag fattar inte nått av det längre. Men jag kör på denna filen och byter sedan till ny när jag går på nästa uppgift. Det är väldigt många regler och så påverkas de av andra regler så det går inte att fatta vad det är. Men jag skall köra igen och sedan ladda upp en färdig fil hoppas jag. Vi får se hur det går med det bra hoppas jag tillslut.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: