torsdag 19 september 2013

Torsdag 19/9-2013 20:28

DAG: Jaha rätt okey natt inatt trodde inte det när jag hade besök igår men sov rätt bra fram till sex tiden. Sedan somnade jag igen till åtta och sov rätt okey fram till tio tiden. Kom ur sängen till elva och fick i mig frukosten sedan gick jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett sedan får två till tre och efter detta var det att vänta på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde detta så stack jag till träningen sedan hem och stretch och så middag. Såg på family guy när jag åt och nu sitter jag här. Och idag är jag sen men jag ville få veta hur det kommer ligga till med Windows fram över om det kommer bli uppdatering till nian. Så eller om det kommer en modell emellan igen. Som Vista innan Windows 7 i så fall kommer jag inte köpa nian för det kommer en till sedan. Så jag dånga ett inlägg på forum om detta idag så jag blev sen idag. Så mer? Jo det är tvätt imonn så skall jag ut och handla lite. Jo jag fick ett mail igår på lotto men bara ett igår så jag kanske har vunnit på jokern. Ni får se på twitter idag eller så imonn om det inte gav nått. Så mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn med mera strunt.

TRÄNING: Ja idag så trodde jag att jag var klar men jag hade glömt två övningar så jag fick göra dem och blev då tio minuter sen idag. Jag såg att jag hade tjugo minuter upp så jag tänkte vad nu. Men så fick jag fram lappen och såg då att jag hade glömt två övningar. Men träningen gick bra idag.

ROMAN: Ja körde mina två timmar idag men det går rätt trögt just nu kommer inte på så mycket just nu. Känner mig lite seg och loj och har inte lust att köra vad detta nu kan bero på.

MUSIK: Japp till tisdag hoppas jag sedan till onsdag så skall jag handla mat så den dagen går bort.

WEBB: Ja imonn så skall jag köra igen då skall jag fixa till så att filen blir rätt igen hoppas jag hinner med det imonn skall ut och handla lite med till två tiden.

Så inte mer idag kommer igen imonn med mera då. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: