tisdag 10 september 2013

Tisdag 10/9-2013 20:09

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass sådan inatt igen. Vaknade ett otal gånger under natten fram till tio tiden då jag låg vaken till elva innan jag gick upp. Fick igång uppdaterings grejen till Adobe och igår så var det ett fel som gjorde att jag fick avinstallera och installera om igen. I morse var samma problem så jag satt ända fram till tolv innan jag kom igång för dagen idag. Jag chattade men är kass på engelska så jag fick inte fram det jag ville idag. Men jag ominstallerade igen och jag tror dock inte att det är borta problemet ännu. Så fick i mig frukosten och till halv ett så gick jag igång med romanen. Körde den idag rätt kasst fram till 13:30 då jag la ner för dagen. Skulle då ha gått igång med musik men la ner för idag skall köra imonn tänkte jag. Kan då hoppas att dagen börjar bättre än idag. Så stack sedan till ICA för att handla lite köpte för 50 så nu har jag 20 kvar och så såg jag på kontot att pengarna för office paketet drog idag med. Så nu har jag 400 kvar bara på kontot som då skall räcka till den 25è. Blir hårt det men jag hoppas att det går det med. Så sedan när jag kom hem så gick jag igång med middagen hade idag frites med kyckling som jag fick av morsan i söndags. Jag skalade av köttet och stekte det och så frites med. Såg mina serier idag när jag åt och sedan så gjorde jag inte mycket mer idag. Rätt kass dag idag. Jo jag fick ett brev på posten idag men mer om detta nedan. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn. Jo en sak till jag la upp twitter igen på min andra sida som jag lägger upp bloggen på den gamla var instabil så jag la upp nytt igen.

TRÄNING: Ja till torsdag så kör jag igen hoppas på bra sömn så skall det nog gå.

ROMAN: Ja mycket kass dag idag kunde inte koncentrera mig idag. Men tillslut så kom jag igång och fick lite gjort ändå. Imonn hoppas jag att jag slipper besvär så skall jag nog komma igång lite bättre. Jo så fick jag svar idag från Norstedts och de vill inte ha den men det var som jag trodde. Och jag tror inte heller de andra vill ha den heller men får jag en effekt så går det ändå som jag ville. Och jag ger inte upp en dag skall jag få ut en bok hoppas jag.

MUSIK: Ja strulig morgon så jag la ner idag skall köra imonn skall inte ut då så jag hoppas att det går bättre imonn. 

WEBB: Ja kass morgon så jag fick inget gjort idag men det tar jag igen tills imonn hoppas jag. Går allt som jag vill så kör jag imonn efter musiken.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: