söndag 15 september 2013

Söndag 15/9-2013 20:07

DAG: Jaha till natt  igen då ja och en rätt okey natt sov rätt bra dock så vaknade jag ett antal gånger men sov rätt bra på morgonen. Så kom till sans till nio tiden och låg sedan fram till elva innan jag kom ur sängen. Fick i mig frukosten och så satte jag igång till tolv tiden med att dammsuga. Efter detta så var det då hemsidan och idag gav det 305 på spotify sidan och 354 på startsidan och jag la upp på twitter och facebook med idag. Så efter detta så gick jag loss på dreamweaver körde idag nästan två timmar men hade rätt många raster med. Men mer om detta nedan. Efter detta så gick jag igång med middagen till tre tiden. Idag hade jag kotletter med stripes och såg min serie som bara är ett avsnitt kvar nu på. Nytt kommer till den 13 oktober igen då kommer den andra serien som jag ser på. Så mer? Jo jag fick inget samtal igår så ingen storvinst men kanske lite skulle gärna ta nu har inte mycket kvar nu. Så ni får se på twitter om det gav nått eller så får ni veta imonn på bloggen om det inte gav nått. Så mer? En bra dag idag på det hela taget hoppas på samma imonn.

TRÄNING: Jaha har packat tills imonn och jag är redo för att köra imonn. Får vi se om det är armhävningarna som gör att jag får ont i nacken.

ROMAN: Ja kör igen imonn hoppas då jag att jag kan komma på nått har haft lite trögt att komma på men sover jag bra så hoppas jag att det går.

MUSIK: Japp till tisdag hoppas jag få till ett komp till vi får se hur det går med det.

WEBB: Ja idag har jag gått igenom fonter och lite till gick bra idag men det går inte in det hela kommer ta längre tid för mig att förstå det men jag hoppas jag att tillslut kan det. Körde nästan två timmar idag fram till tre men då tog jag paus med. Jag får lite ont i nacken av att sitta snett och läsa. Men jag tror inte det är det jag får ont av utan armhävningarna. Känner av det idag men inte som när jag tränar.

Så dagen är till ända och om jag kund få lite pengar idag så skulle det sitta gott. Jo det var en sak till jag fick en jacka av morsan och farsan som present. Det var eller är en skinnjacka med väst. Så nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: