lördag 7 september 2013

Lördag 7/9-2013 20:10

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass sådan inatt. Vaknade ett otal gånger fram till tio tiden. Kom ur sängen till elva eller lite efter fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till 13:00 då jag satte mig och läste ur dreamweaver boken. Fram till två tiden då jag gick igång med träningsmaten för denna veckan nä för nästa vecka. Så efter detta så stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Satte mig igen ett tag framför datorn och körde lite dreamweaver ett tag innan jag gick igång med storstretchen. Efter detta så var det middag som gällde hade idag kotletter med stripes. Såg min serie idag när jag åt och sedan till sex tiden så fick jag i mig en lunch idag. Så mer? Jo det är lördag och jag hoppas jag får ett samtal idag men ni får veta på twitter om det blir så eller inte. Så får ni veta på twitter imonn om det gav lite eller så till bloggen om det inte gav nått. Så mer? En rätt små kass dag idag på det hela taget.

TRÄNING: Japp körde min storstretch idag och det var ganska segt idag men jag fick det ändå gjort. Men det brukar det bli på lördagar.

ROMAN: Ja slutade idag lite tidigare för jag blev klar med denna rundan och tänkte jag kör nästa till måndag så jag la ner till ett idag.

MUSIK: Ja jag hoppas till tisdag att jag kan få in en signal.

WEBB: Ja körde på idag efter att jag hade lagat maten ja innan med ett tag. Har kommit till kapitel fyra idag skall köra igång till tisdag på detta.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: