lördag 21 september 2013

Lördag 21/9-2013 20:05

DAG: Jaha till natt igen och jag trodde idag att jag hade sovit bra men så var nog ändå inte fallet. Vaknade idag till elva och fick i mig frukosten sedan skulle jag då gå igång med romanen men inte idag. Jag var seg så jag kan inte ha sovit bra inatt. Så jag var ute och köpte lite grädde och annat till träningsmaten idag. Sedan hem och lagade till den sedan skulle jag då ha kört storstretch men la ner detta med idag. Har varit en kass dag idag, inte heller dreamweaver gjorde jag idag. Hela dan åt skogen med andra ord idag. Så till fyra tiden så gick jag igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg mina serier. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så var det slut för idag. En riktigt kass dag idag. Men jag tar igen det tills imonn hoppas jag.

TRÄNING: Ja hoppade stretchen idag men jag tar igen det till måndag hoppas jag.

ROMAN: Nä idag försökte jag men gav upp har illa svårt att hitta fokuseringen nu så jag tror att jag skall hålla upp ett tag med att skriva så kommer det förhoppningsvis igen. Kommer då sova ännu sämre men det går inte nu så jag har inget val. Ett par dagar så hoppas jag att det kommer igen.

MUSIK: Ja till tisdag så skall jag hoppas jag köra ett komp igen.

WEBB: Ja idag hade jag inte lust att köra så jag la ner för idag. Men imonn hoppas jag att jag kan köra igen. Blir nog klar med hemsidan till ett två tiden sedan skall jag köra hoppas jag.

Japp dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: