måndag 16 september 2013

Måndag 16/9-2013 20:21

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt okey natt men lite små kass med. Vaknade ett par gånger under natten sedan till nio tiden så vaknade jag för sista gången. Kom ur sängen till elva och fick i mig frukosten sedan gick jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett sedan igen från två till tre. Efter detta var det att vänta på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde detta så stack jag till träningen, sedan hem och stretch och så middag. Såg family guy när jag åt idag, så mer? Jo jag vann igår ja det var väl i lördags men såg det igår. 19 spänn fick jag in och spelade bort detta på en tia och sedan stryktips för 11 kronor. Så till lördag så kommer jag få in tretton rätt och kamma hem 10 miljoner eller hur? Så mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn.

TRÄNING: Ja idag gick det inte så bra ja träningen gick bra men det var upptaget hela tiden så jag blev 20 minuter sen idag för jag fick vänta på redskapen.

ROMAN: Ja idag gick det bättre än dagarna innan fick till rätt okey idag och är nöjd med dagen idag.

MUSIK: Japp imonn så skall  jag se om jag inte kan få till ett komp till.

WEBB: Ja jag hoppas jag hinner med lite på denna punkt imonn med skall inte ut så jag hoppas kunna köra lite efter musiken.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: