fredag 6 september 2013

Fredag 6/9-2013 20:06

DAG: Jaha natt  igen då ja och en rätt kass sådan igen. Vaknade ett otal gånger fram till tio tiden. Efter detta så sov jag inte mer och till elva så kom jag ur sängen. Fick i mig frukosten och så till tolv tiden så stack jag ner med tvätten. Sedan upp igen och gick med en gång igång med webbprogrammet som jag körde hela dan idag, nja till 14:00 då det var skann som gällde. Så till två som jag sa så körde jag igång skannern på båda datorerna och sedan till tre tiden så uppdaterade jag CC på båda datorerna med. Så till fyra och jag satt och körde webbprogrammet så jag satt ända fram till fyra innan jag stack ner. Så fick jag upp tvätten och gick sedan igång med middagen. Idag hade jag kotletter med klyft och såg mina serier när jag åt detta. Så till sex tiden så fick jag i mig en mjukis istället för lunch. Så mer? Ja mesta av dagen har gått till att läsa på programmet idag men ändå en bra dag trotts att jag inte sov så bra inatt.

TRÄNING: Ja imonn så är det storstretch som gäller men skall ut och handla lite med innan. Men innan detta så skall jag läsa på webbprogrammet ja innan jag sticker till ICA.

ROMAN: Jaha nu är det inte långt kvar att köra på denna rundan sedan skall jag köra igång på nästa runda igen. Men jag måste tänka ut lite mer innan jag går igång med detta.

MUSIK: Japp till tisdag om allt går som jag vill då och det hoppas jag att det gör.

WEBB: Ja idag har jag jobbat på har kört två kapitel och börjat på det tredje. Men det är inte lätt att lära sig detta har pillat med det innan och då lyckades jag inte förstå allt. Och ännu har jag inte förstått allt heller men det stod i boken att det kommer förstås lite längre fram. Så vi hoppas på detta det är mycket att suga in.

Japp inte mer idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: