fredag 20 september 2013

Fredag 20/9-2013 20:10

DAG: Jaha natt igen då ja en rätt små kass natt igen. Vaknade och somnade i ett fram till sex tiden. Efter detta låg jag vaken fram till nio tiden men somnade då fram till tio kom ur sängen till elva. Fick i mig frukosten och så ringde det på dörren till elva tiden eller om det var innan kommer inte ihåg nu. Hade inga kläder på mig så jag slängde på mig och öppnade. Det var en dam som hade tvätt tiden innan mig och de hade inte städat efter sig. Så det fick jag göra när jag kom ner. Jag stack ner till tolv tiden och fick in tvätten sedan upp igen. Och satte mig framför datorn fram till ett då jag skulle hänga upp tvätten. Jag gjorde webbprogrammet idag. Så till kvart i ett så satte jag igång skannern på båda datorerna och så stack jag ner och hängde upp tvätten. Och efter detta så stack jag till ICA för att handla lite. Kom sedan hem och till halv tre så var skannern klar på denna datorn och jag gick igång med dreamweaver körde detta fram till kvart i fyra. Då var jag klar med det jag skulle ha gjort. Så sedan hämtade jag upp tvätten och gick igång med middagen. Idag hade jag fläsk med mos och löksås men jag tog lite väl mycket fläsk jag tog tio bitar hade räckt med fem sex. Så såg mina serier när jag åt och tog sedan en kopp kaffe till sex tiden för idag var jag sen upp. Så tog en latte sedan vid åtta tiden för jag köpte lite mer idag fick lite av morsan på födelse dagen. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto men det är ju som det brukar vara så.

TRÄNING: Japp då skall jag köra storstretch imonn men jag måste ut glömde en sak idag när jag handlade så jag får ta det imonn.

ROMAN: Jaha skall köra imonn igen hoppas då att jag hittar inspiration så jag kan köra.

MUSIK: Nja inte nått på denna punkt imonn eller idag men till tisdag hoppas jag.

WEBB: Ja idag så gjorde jag allt som jag hade missat förra gången och blev klar just till fyra tiden så imonn skall jag köra nytt hoppas jag har lite kvar nä det är massor kvar att göra. Jag kollade just nu och det är låångt kvar innan jag byter ämne. Så jag har att göra imonn.

Så dagen är till ända och jag fick ett samtal från morsan med om virusskannern idag men jag fick detta rätt med så en bra dag idag. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: