fredag 27 september 2013

Fredag 27/9-2013 20:06

DAG: Jaha natt igen då ja och en kass sådan igen somnade inte när jag ville utan låg fram till två tre innan jag tillslut somnade. Sov sedan rätt kasst fram till tio tiden och till elva gick jag upp. Fick i mig frukosten och sedan gick jag igång med dreamweaver körde den idag fram till 13:30. Då satte jag mig vid trummorna och satt väl till två tiden. Då kom jag på att jag skulle skanna datorerna och gjorde detta. Så efter detta så gjorde jag inte mer fram till fyra tiden. Då jag gick igång med middagen hade idag korv och stripes och såg mina serier. Men digital boxen hade gjort fel igen så jag fick inte med filmen igår. Så jag ringde till comhem och de skall skicka en lapp så att jag kan skicka den tillbaks och få en ny igen. Jag ringde till fem tiden om detta idag. Så jag satt och såg mina serier men jag var sen idag så jag fick inte i mig lunch idag alls. Tog en kopp kaffe efter middagen istället jo jag tog en mjukis idag till 14:30 tiden. Så mer? Ja mer vi hoppas på vinst till lördag ni får veta på twitter till söndag om det gav nått annars till måndag om det inte gav nått. Så mer? En okey dag idag trotts kass natt.

TRÄNING: Ja då skall jag köra en storstretch imonn men jag kanske måste ut en sväng imonn.

ROMAN: Ja som vanligt inget idag men jag har kommit på varför de inte svarar det är mässa nu så det ligger nog nere ett tag till men till nästa vecka så kommer nog svaret.

MUSIK: Ja idag så satte jag mig och övade kompet och fick till det men så kom jag på att jag skulle skanna idag och då var klockan redan två så jag spelade inte in idag. Tar det till nästa vecka tisdag hoppas jag.

WEBB: Jaha idag tog det en och en halv timme att bli klar och jag skippade rätt stavningen för den var på engelska och jag har svenska så jag hoppade den. Men det gick bra idag har kommit in på bilder nu tills imonn.

Så ännu en dag till ända och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar 

Jo fick inte med mina smilisar igår för tangentbordet ville inte men det rättade till sig när jag startade om writer sedan.

Inga kommentarer: