onsdag 25 september 2013

Onsdag 25/9-2013 20:04

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass sådan igen kunde inte somna igår utan låg länge innan jag tillslut somnade. Sov sedan rätt kasst fram till tio tiden efter detta så kom jag ur sängen till elva tiden. Så startade datorn och Telias supportassistent uppdaterades och det gick inte som det skulle. Så jag fick ominstallera den och samtidigt då så drog backuppen igång och jag gjorde fel. Så jag kunde inte logga in längre och jag fick dra ett mail om detta och så jag kom inte iväg att handla förrän till ett lite efter. Jag betalade räkningarna med innan jag stack. Så handlade först kött och sedan allt annat som inte var kött. Så när jag var klar med detta så var klockan tre. Och till halv fyra så gick jag igång med middagen. Hade idag hamburgare med pommes och såg mina serier när jag åt. Så jag gjorde rätt mycket mat idag så jag tog ingen lunch idag utan en mjukis. Så fick jag svar på mailet och skickade ett nytt för mer info om mitt problem så imonn skall jag förhoppningsvis få igång backuppen igen. Så mer? Hade tänkt att jag skulle gjort lite med dreamweaver idag men så blev det inte. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera strunt. Jo det är lotto idag men de har inte ringt så ingen storvinst men kanske lite ni får spana på twitter om det gav nått.

TRÄNING: Jaha har packat väskan idag och är redo för träningen imonn.

ROMAN: Ja kommer nog inte skriva på hela denna veckan eller kanske längre. Men det är lite underligt att de inte svarar på romanen jag skickade in. Det har snart gått tre månader nu.

MUSIK: Ja om allt går som jag vill så kör jag igen till fredag. Men vi får se hur det går med det.

WEBB: Ja skall köra imonn igen då och det kommer ta två timmar och en kvart men när jag gör det så blir det nog fyra fem timmar. Men jag kör igång imonn.

Så inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: