tisdag 3 september 2013

Tisdag 3/9-2013 20:07

DAG: Jaha till natt igen då ja och rätt kass igen men rätt så okey morgon rätt okey. Inte bra men rätt okey, vaknade ett antal gånger fram till nio efter detta så somnade jag bara i korta stycken fram till elva då jag gick upp. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till 13:30 då jag skulle gått igång med musik men hoppade detta idag. Jag fick boken idag till två tiden och tänkte då att jag kör annan dag på detta. (Musiken alltså) Jaha fick telefon från comhem så det tog ett tag att säga nej. Så stack ut och handlade innan jag gick på boken idag fick ta ut 300 nu har jag 500 kvar som skall räcka till den 25é. Blir snålt denna månaden. Så sedan när jag kom hem så satte jag mig ett tag vid datorn och körde webbprogrammet mer om detta nedan. Så sedan till halv fyra tiden så gick jag igång med middagen. Idag hade jag köttfärssås med spagetti och såg mina serier idag när jag åt. Till lunch idag så tog jag en mjukis hade inte lust med grönsaker idag. Så sedan satte jag mig ett tag till med webbprogrammet och så gick jag och läste lite men idag ur datorn. Med digital editions ett kapitel blev det idag det är av Lars Kepler paganinikontraktet. Fick tre böcker för 99 av honom så jag läser dessa nu. Har läst hypnotisören innan blev ju film av den. Så mer? Sedan så la jag mig på sängen ett tag tills det var dags för bloggen. Mer? Jo imonn så skall jag till ett café och sörpla i mig en kopp med trumkompisen. Nä nog för idag kommer igen imonn.

TRÄNING: Ja inget på denna punkt idag.

ROMAN: Ja fick mina en och en halvtimme idag men det går rätt trögt men jag sover inte så bra heller nu. Och ännu inget nej från något förlag men det bör komma denna veckan tror jag.

MUSIK: Ja idag så skulle jag då ha spelat in men hade ingen lust alls idag så jag hoppade det idag. Tar till nästa vecka igen då skall jag för jag har inget att göra då. Jo jag har ju webb att köra men jag tror jag kan köra detta en dag iallafall.

WEBB: Jaha då var man igång då idag har jag laddat ner alla filer och gått igenom själva menyerna och lite till. Inget imonn eller på torsdag men till fredag hoppas jag. Då har jag tvätt så jag kan köra där emellan hoppas jag.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: