tisdag 24 september 2013

Tisdag 24/9-2013 20:09

DAG: Jaha till natt igen och rätt små kass natt igen. Vaknade ett otal gånger under natten fram till halv elva. Efter detta så låg jag ända till elva innan jag gick upp. Tänkte idag har jag inte romanen så jag kan ligga lite längre. Så fick i mig frukosten och så drog jag igång med dreamweaver sedan till tolv, var klar till halv tre tiden men mer om detta nedan. Sedan satte mig vid trummorna men tiden var knapp så jag la ner efter en femton minuter idag. Tar detta en annan dag kanske till fredag. Så då stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Fick igång ugnen till halv fyra tiden och fick igång pannan med ribben stek eller vad det nu hette men jag tog allt kött idag med pommes. Sedan såg jag mina serier.  Jag kände det efter att det var väl mycket jag blev full med mat idag och orkade inte med lunch idag. Jag tog en kopp kaffe och sedan till sex tiden en cappucino. Så mer? En bra dag idag trotts att jag vaknade lite tidigt hade gärna sovit lite längre idag. Kort blogg idag tror jag visst men imonn kommer jag köpa mat så då händer lite mer hoppas jag.

TRÄNING: Ja till nästa vecka skall jag rotera övningarna igen så skall jag köra detta i två månader sedan.

ROMAN: Ja som dagen innan så är det paus med denna punkt idag med.

MUSIK: Så jag körde en övning idag som skulle ta en och en halv timme men tog två och en halv så jag hann inte med att spela in idag. Men jag satte mig och tränade lite på kompet så det satt lite bättre idag så till fredag så skall jag nog kunna få in det på band.

WEBB: Ja idag när jag satte mig så var klockan tolv och det skulle ta en och en halvtimme att göra den men. Jag lyckades göra fel två gånger och det tog två och en halvtimme att göra det idag. Men jag lyckades göra om och fick det då rätt båda gångerna. Så en bra dag idag.

Japp inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: