lördag 28 september 2013

Lördag 28/9-2013 20:06

DAG: Jaha till natt igen och så där natt inatt somnade runt ett tiden och sov sedan rätt okey men vaknade ett antal gånger fram till tio tiden. Låg sedan vaken till elva innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med dreamweaver körde den idag från tolv till 14:30. Då jag inte gjorde nått fram till 14:50 då jag gick igång med storstretchen. Så efter detta så gick jag igång med middagen, hade idag karréer med pommes och pepparsås. Så såg mina serier när jag åt och sedan så fick jag i mig en mjukis till sex tiden. Men idag så glömde jag träningsmaten så jag får göra den imonn. Så mer? Jo det är lotto idag så jag räknar med era tummar idag så får ni veta på twitter vad det gav. Så mer? Jo jag skulle denna månaden köpa böcker men det kommer gå på 511 spänn och jag vet att jag inte har råd med det. Skulle behöva Photoshop och Fireworks men jag tror jag tar Photoshop som nästa.

TRÄNING: Ja storstretch idag och det gick bra lite bättre på armhävningarna nu. Och jag hoppas att jag kan höja snart på dem med. Ligger nu på 15 skall gå upp till 20 sedan.

ROMAN: Ja inget idag heller men hoppas få svar till nästa vecka från förlagen.

MUSIK: Ja till tisdag så skall jag ut och klippa mig men jag hoppas jag kan få till ett komp med efter detta. Vi får se.

WEBB: Ja idag skulle det ta 55 minuter stod det i boken men jag upptäckte att jag hade glömt en sak idag. Och jag har dyslexis så jag hoppade ett stycke i boken och gjorde det efter detta. Och det är inte lätt att göra efter när man glömmer men jag lyckades idag det tog en timme att göra om. Så efter detta tog jag paus ett antal gånger för att se att jag hade gjort allt idag. Så det tog två och en halv timme idag inte 55 minuter som det stod. Men jag fick det rätt och jag är nöjd med dagen.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: