måndag 9 september 2013

Måndag 9/9-2013 20:18

DAG: Jaha till natt igen då och den startade inte alls som jag ville igår kväll. Kunde inte somna jo jag somnade en stund men vaknade sedan igen. Kan säga att yrseln inte är borta ännu och jag la mig åt vänster igår men det gick inte alls så bra för jag vaknade igen efter en stund. Och sedan var det svårt att somna igen, sov sedan rätt kasst fram till tio tiden. Kom ur sängen till elva och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen till tolv. Körde den idag fram till ett sedan från två till tre. Ja och sedan? Jo jag skall säga detta medans jag kommer ihåg det köpte en bok för ett par dagar sedan kommer nog till slutet av denna vecka. Det var Flickan från ingenstans låg på 61 med frakt och det var pocket så jag tog den. Min kompis hade satt igång att läsa den så jag tänkte den tar jag med. Är lite som Pestens tid 900 sidor med så skall köra den efter King som jag nu håller på att läsa under kupolen. Så har tänkt säga detta ett bra tag men glömt av det men nu så. Så sedan har jag väntat på att klockan skulle slå fyra när den gjorde detta så stack jag till träningen. Sedan hem och stretch och så middag på det. Idag hade jag köttfärssås med makaroner och såg på family guy och sedan lite Simsons med därför var jag lite sen idag. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto i lördags men till denna veckan så kommer det smälla till eller hur?

TRÄNING: Ja kände mig lite seg idag men inte när jag körde idag det gick rätt bra men jag var tio sen idag.

ROMAN: Ja idag så jag har kollat info så jag har inte skrivit nått idag bara kollat namn och årtal och utbildning mm. Men imonn så skall jag köra igång på det nya.

MUSIK: Ja vi hoppas att jag kan få till lite trumsignaler imonn då skall ju köra dreamweaver med så jag hoppas att jag hinner med detta med. Så skall jag ut och handla lite med. Vi får se hur det går med det imonn.

WEBB: Ja skall köra imonn hoppas jag men om jag kör musik så hinner jag nog inte med det imonn. Vi får se hur det går med det tills imonn.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: