lördag 14 september 2013

Lördag 14/9-2013 20:25

DAG: Jaha idag är jag sen men satt och kollade lite på Adobe och la till ett program som jag inte hade innan. Så till natten igen rätt okey natt men sov ändå lite små kasst i början. Så kom ur sängen till elva till nio så vaknade jag och så till tio så satte grannen igång stereon så då gick det inte att somna igen. Så fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde idag bara en timme för jag tappade farten idag. Så efter detta så satte jag mig och läste på dreamweaver i en timme fram till 14:30. Då stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Så till halv fyra tiden så satte jag igång med storstretchen och idag gick det bra men har lite ont mer om detta nedan. Så efter detta så har jag inte gjort mycket idag mest slöat spelat lite på datorn och i mobilen men inte mycket annars. Slö dag idag men det är lotto och jag sitter och väntar på ett samtal idag ni får veta på twitter idag om det gav nått. Annars tills imonn om det inte gav så mycket eller så till måndag om det inte gav nått som det brukar gå. Så mer? Jo till fyra tiden så drog jag igång med middagen hade idag karréer med pommes och såg min serier när jag åt. Tog sedan en mjukis till sex tiden och ett par tabletter med för jag hade lite ont men mer om detta nedan. Nä inte mer idag jo jag slog en signal till morsan och farsan men mer än så inte.

TRÄNING: Japp idag så körde jag igen och det gick bra men jag tror att jag får ont i nacken av armhävningarna så jag fick ta tabletter idag samma i torsdags. Får se till måndag om jag får ta då med så får jag se om jag kan göra nått åt det ändra nått eller så. Vi får se till måndag.

ROMAN: Ja idag satt jag bra en timme innan jag gav upp för dagen. Hade ingen lust och inspiration alls idag att köra. Men till måndag tar jag igen detta hoppas jag.

MUSIK: Ja till tisdag hoppas jag kunna köra ett komp till vi får se.

WEBB: Så idag kom jag igång igen och det gick bra idag fick allt gjort och är redo för nästa kapitel till tisdag.

Så inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: