söndag 8 september 2013

Söndag 8/9-2013 20:22

DAG: Jaha natt igen då ja och en kass sådan igen grannarna var uppe sent igår med så jag somnade sent. Sov sedan rätt kasst fram till tio tiden kom ur sängen till elva och fick i mig frukosten. Så sedan gick jag igång med dammsugningen till tolv tiden och sedan var det hemsidan som gällde. Idag var det som vanligt bara en uppdatering det gav 304 på spotify sidan och 353 på startsidan. La upp på twitter och facebook just nu glömde det innan idag. Efter detta så satte jag mig och pluggade på dreamweaver ett tag farsan skulle kommit till tre kom halv fem. Fick en skinna jacka och lite till idag och när han väl kom så åt jag sedan såg jag på min serie och så stack han. Fick en baguette som jag åt som lunch idag det var gott. Så mer? Jo jag har inte fått lotto resultatet ännu blev det nått så får ni veta på twitter idag. Annars imonn på bloggen om det inte gav nått. Så mer? Nä inte mer idag så jag kommer igen imonn efter träningen.

TRÄNING: Ja idag har jag packat väskan och är redo för träningen imonn.

ROMAN: Ja då skall jag gå på igen imonn men jag måste hitta på lite mer innan dess så jag hoppas på bra sömn inatt så skall det nog gå bra.

MUSIK: Ja som jag sa innan så blir det förhoppningsvis till tisdag igen på denna punkt.

WEBB: Ja läste idag men tog paus för jag trodde att farsan skulle komma till tre så jag läste fram till fjärde kapitlet idag. Ja eller övningen idag men stoppade där för idag. Det gick inte som jag ville så jag tog paus för dagen.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: