torsdag 1 augusti 2013

Torsdag 1/8-2013 20:03

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen, det spelar ingen roll om jag tar stark tablett eller inte. Sover inte länge innan jag vaknar igen, trodde detta var extraövningarna men så var nog inte fallet. Så vaknade redan till tre tiden sedan vaknade jag och somnade fram till elva då jag gick upp. Fick i mig frukosten och satte igång med romanen. Körde den idag fram till ett då det var lunch sedan igen från två till tre. Så efter detta så var det att vänta på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde detta så stack jag till träningen. Sedan hem och stretch och så middag på det. Såg family guy när jag åt som vanligt. Så mer? Ja kommer inte på mer idag så vi ses igen imonn med mera strunt då.

TRÄNING: Japp träningen gick bra idag jag har roterat övningarna så det brukar bli lite sent då men inte idag. Jag var klar som jag skulle idag och allt gick bra.

ROMAN: Japp idag så körde jag som vanligt och det gick bra men som jag sa innan så vet jag inte vad jag skall göra sedan. Hoppas att jag kommer på nått undertiden jag kör.

MUSIK: Ja imonn så skall jag köra skann men om jag kommer igång med detta tidigt så skall jag nog hinna med lite musik med hoppas jag. Ni får veta tills imonn.

Jahapp dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: