måndag 12 augusti 2013

Måndag 12/8-2013 20:03

DAG: Jaha natt igen då ja och jag tog starktablett igår men jag kunde inte somna som jag skulle låg länge innan jag tillslut somnade. Sov sedan rätt kasst fram till tio tiden. Så till elva så kom jag ur sängen och fick i mig frukosten. Efter detta så drog jag igång med romanen. Tog paus till ett sedan från två till tre igen. Har kört musikdatorn hela dagen idag för att backa upp den. Det är något fel så jag måste backa upp igen. Så mer? Ja skall jag var helt ärlig så kommer jag inte på mer idag. Jo jag vann inget på lotto i lördags men jag la 22 extra som jag vann i onsdags på lotto så jag har större chans till onsdag. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja träningen gick bra idag men jag är sen på måndagar då har jag fler övningar men det är benen som tar tid och är jobbigt att köra. Så och det gick bra med yrseln idag med men jag kände av den lite.

ROMAN: Ja idag så blev jag klar med den första rundan och körde idag andra rundan med på den fjärde omgången. Kom idag på vad jag skulle göra sedan och har satt igång med detta nu.

MUSIK: Ja körde datorn hela natten med den hade låst sig så jag fick starta om idag och så kom jag på att jag inte hade backat upp allt heller så jag satte igång den igen. Får se om det hinner klar idag eller om den går inatt med.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: