söndag 11 augusti 2013

Söndag 11/8-2013 20:05

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt kass sådan igen. Vaknade redan till två tiden och låg sedan vaken till fem tiden innan jag lyckades somna igen. Efter detta så sov jag rätt kasst fram till tio tiden. Gick upp till elva tiden och fick i mig frukosten. Fick sitt ner idag för att duscha men idag så har det varit lite sämre än innan har vinglat ett antal gånger idag. Så efter frukosten så dammsög jag och sedan gick jag igång med hemsidan. Idag gav jag upp med NRJ de uppdaterar inte så jag kommer inte ha den listan något mer det blir bara RixFm som jag kör nu. Det gav uppdatering 300 på spotify sidan och 348 på startsidan. Så sedan la jag upp på twitter och facebook med idag. Efter detta så skulle jag ha fixat med musikdatorn men glömde av det idag. Det är backupen som inte kör som den skall. Men jag kör den nu så är den förhoppningsvis klar tills imonn. Så mer? Jo jag fick fixa till träningsmaten idag glömde det igår. Så jag gjorde detta idag efter hemsidan men jag satt länge och lyssnade på musik efter detta. Lyssnade på LOMMI idag hela plattan skulle ha gjort detta sedan länge men idag så. Hade lagt in dessa på min MP3 men så testade jag att köra utan ljud och så var det sedan. Men idag så lyssnade jag igenom den igen. Så har varit lite yr hela dagen idag som  jag sa så var det lite mer yrsel idag. Men jag hoppas det går bort om ett par veckor som innan. Men det kan ta ett år eller mer, vi hoppas inte på det så jag kan köra gymmet imonn. Så sedan till tre tiden så gick jag igång med middagen hade idag köttbullar med pommes. Och såg mina serier när jag åt detta sedan till sex tiden så fick jag i mig en mjukis istället för lunch. Så mer? Nä det var nog allt för idag så vi ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Men vi får se hur det går när jag inte kan ligga ner det är två övningar som kan ställa till det. Vi får se hur det går med det imonn.

ROMAN: Ja imonn så skall jag köra igen då ja och kommer bli klar med det imonn. Men jag har kommit på en sak till som jag skall lägga till sedan.

MUSIK: Ja idag så skulle jag då ha kört igång datorn tidigt så att den kunde backa upp men kom inte ihåg det idag. Skall låta den stå på under natten så hoppas jag att den är klar tills imonn. Vi får se.

Japp detta var allt för idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: