torsdag 8 augusti 2013

Torsdag 8/8-2013 20:17

DAG: Jaha till natt igen och igen så var det inte så bra natt. Vaknade ett antal gånger fram till tio då jag låg vaken till elva och gick upp. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett då det var lunch sedan igen från två till tre. Efter detta så kollade jag på internet ganska länge idag, spanade på wacoms plattor skulle vilja ha en sådan. Ja jag har en men en liten en vill ha större. Så sedan till fyra tiden så stack jag till träningen och så hem igen och stretch och så middag. Såg på family guy när jag åt och så nu sitter jag här. Så mer? Jo till lördag då smäller det till på lotto som vanligt det händer ju varje vecka det eller hur. Så mer? Skall ut imonn och köpa lite från ICA sedan skall jag tvätta imonn med. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Japp körde idag och det gick bra var lite tidig idag efter själva träningen det går fortare på torsdagar än måndagar. Men jag glömde min vatten flaska idag fick köra utan idag.

ROMAN: Ja nu är det inte långt kvar att köra. Och som jag sa innan så vet jag inte vad jag skall göra sedan. Jag hoppas att jag kommer på nått om ett par dagar.

MUSIK: Ja siktar in mig på onsdag nästa vecka för ett trumkomp till.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: