lördag 10 augusti 2013

Lördag 10/8-2013 20:11

DAG: Jaha till natt igen då ja och en vanlig natt med rätt många vak. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen. Kan säga idag så skippade jag duschen för jag var lite yr och tänkte jag tar det imonn så hoppas jag att det är bättre då. Så gick igång med romanen till 12:00 och slutade till 13:30 då jag stack till ICA för att handla lite. Fick ta ut 500 idag och jag har inte mycket kvar nu fick dubbla räkningar på backupen när jag la till nya kontokortet så tog dom pengar med. Så jag har bara 200 kvar nu som skall räcka till den 25è. Så sedan hem och fick upp varorna och så drog jag igång med middagen till tre tiden. Hade idag karréer med klyft och såg min serie trodde jag men den var slut för säsongen och jag fick inget att se alls. Så jag drog igång en film, jo jag skippade storstretchen idag efter som jag inte kan hålla balansen bra så. Så mer? Jo jag fick i mig en mjukis runt sex tiden brukar inte ta det på lördagar men idag så. Så mer? Jo jag skall lägga de 20 som jag vann till lotto på söndag ett par extra rader blir det nog tror jag. Så mer? Nä nog för idag så ses vi igen imonn.

TRÄNING: Ja skippade stretchen idag men kör igen till måndag om det känns bra och det hoppas jag att det gör. Har hållit upp så länge nu med axeln så inte mer stopp nu tack.

ROMAN: Ja idag skulle jag blivit klar men det gick inte som jag trodde så jag har lite tills måndag sedan får jag se vad jag gör. Hoppas komma på något tills dess.

MUSIK: Ja fick starta musikdatorn igår kväll för att lägga till kontokortet men annars så har det varit lugnt på denna punkt.

Så inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: