fredag 2 augusti 2013

Fredag 2/8-2013 20:13

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt kass sådan igen, vaknade tidigt igen och kom ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde igång skannern med innan jag var klar med romanen idag för jag skulle ju gå igång med musik sedan. Så körde romanen fram till 13:30 efter detta så satte jag igång med musiken. Körde den idag fram till halv fyra tiden. Då jag stack till ICA för att handla lite sedan till apoteket för att hämta salvan som jag beställde för ett par dagar sedan. Så fick med mig allt och sedan hem. När detta var uppackat så gick jag igång med middagen. Hade tänkt mig fiskpinnar idag men tog hamburgare och pommes idag. Hade ingen serie att se idag så jag såg en film som jag hade sett innan. Det var X-Men 2 som jag också sparade i en mapp på hårddisken. Så har jag trean sedan att se imonn. Så tog en kopp kaffe idag och struntade i lunch fick med mig lite godis idag hem från ICA så jag hade inte lust att äta idag. Så mer? Jo jag fick svar igår att jag inte hade vunnit nått på lotto i onsdags. Så mer? Jo till lördag så smäller det till det känner jag på mig. Eller hur?

TRÄNING: Ja skall köra storstretch imonn som vanligt tror inte jag skall ut imonn men jag skulle behöva en förlängningskabel till hörlurarna såg idag att det låg på 50 lappen.

ROMAN: Ja körde mina en och en halvtimme idag och det gick bra. På det igen imonn.

MUSIK: Japp idag körde jag liten men det ville sig inte alls idag. Fick fel på ljudet och jag pillade med det länge innan jag kom på vad det var. Sedan när jag väl spelade in så spelade jag in fel komp. Jag räknade sextondelar istället för trioler så jag märkte inte det förrän jag lyssnade på det men då gav jag upp för idag. Blir till nästa vecka som jag kör igen då skall jag få det rätt hoppas jag.

Så slut för idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: