fredag 16 augusti 2013

Fredag 16/8-2013 20:07

DAG: Jaha natt igen då ja men inte så bra natt inatt, går inte läge innan kass natt kommer. Så vaknade ett antal gånger inatt till sex så kollade jag på klockan och låg sedan fram till nio tiden innan jag somnade igen. Men sov inte länge då en halvtimme nått sånt innan jag vakade igen. Efter detta så låg jag vaken fram till elva då jag gick upp. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Kan säga att det är lite bättre med yrseln idag får hoppas att det håller i sig bara. Så körde romanen idag fram till 13:30 då jag stack ut och handlade lite. Har inte så mycket pengar kvar nu men de skall bara räcka till den 25è. Så sedan hem och fick in allt sedan så ringde jag till morsan och pillade lite med hennes datorn och fixade till lite i den. Så sedan var det middag idag hade jag kotletter med klyft och kebabsås. Såg ingen serie idag för jag hade inget inspelat idag alls. Så jag satte mig och såg heros på C-More seriers. Har inte följt den alls men tänkte att jag skulle se den mer så jag ställde in så att den spelar in den nu tills den tar slut. Det är nog en gammal serie tror jag men jag har inte sett den. Så mer? Jo jag satt mig och läste lite ur under kupolen ett par kapitel blev det idag. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto i onsdags heller, men det är ju som det brukar vara så. Så mer? Jag har kollat på Adobes grejor lite till idag och det finns inte böcker till allt ännu men jag tror det inte var så länge sedan som detta kom. CC som det nu heter och det kommer nog böcker snart på det. Och det kommer ta en månad att läsa en ja kanske inte en månad men tre veckor skulle jag tro. Så det hinner komma nya innan dess, har nu 11 böcker som jag måste läsa för att kunna alla program sedan tillkommer nog en tre eller fyra till sedan. Så jag har att göra framöver med detta tänkte köra varje dag om jag inte kör musik vill säga. Vi får se hur jag gör med detta sedan. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn.

TRÄNING: Ja då är det storstretch imonn och jag har inget att göra imonn mer än att skriva och stretcha så jag hoppas jag kommer igång tidigt imonn.

ROMAN: Ja idag körde jag igen och det gick bra så hoppas jag att jag får en effekt sedan när svaret kommer på min första roman. Så skall jag nog kunna göra om denna, den andra, till det bättre hoppas jag.

MUSIK: Japp idag skulle jag då ha kört men det blev inte av idag. Jag skannade datorerna idag till två tiden det var allt jag gjorde med musikdatorn idag.

Japp då var denna dagen till ända och jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: