fredag 23 augusti 2013

Fredag 23/8-2013 20:12

DAG: Jaha natt igen då ja och till elva tiden så skulle jag upp men redan till tio så vaknade jag men kom inte ur sängen förrän till elva tiden. Så satte igång med att duscha och kom då på att jag skulle ner med tvätten idag. Men klockan var inte så mycket men jag kom upp lite konstigt idag så jag glömde av idag. Men till tolv så stack jag ner och fick in den sedan upp igen. Och idag skulle jag egentligen ut och handla lite men jag trodde att jag kunde gå till söndag. Men sedan kom jag på att jag måste ut och handla lite träningsmat som jag skulle ha gjort idag. Men jag tar det tills imonn så skall jag också göra mina räkningar imonn så jag vet om jag har pengar kvar sedan till Adobe. Så jag gick inte ut idag utan satte igång musikdatorn för skann idag till två tiden. Till tre så var den klar och jag satte mig då och laddade in firefox, chrome och opera skulle lägga in safari med men såg då att detta inte gick. De har slutat med support för windows för länge sedan. Och då kollade jag upp på hemsidan och det står fel där så jag skall ända detta till söndag. Jag har inte support för safari över 5.1.7 det sår att det är för fem och över men så är inte fallet. Så jag kommer inte kunna testa om det går med safari över 5.1.7 om ni nu har detta så vet jag inte om sidan går att se eller inte. Så efter detta så fick jag lägga in på lotto jag hade gjort fel i söndags så jag la på onsdag två gånger så jag fick lägga till lördag en gång till idag. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då. Jo jag vann inte nått på lotto heller men det är ju som vanligt det.

TRÄNING: Ja då skall jag köra storstretchen imonn men jag måste göra räkningarna och så ut och handla lite innan. Så imonn blir jag nog sen skulle jag tro.

ROMAN: Ja vi kör imonn igen då ja och sedan är det räkningarna och så vet jag om jag har råd att köpa Adobe CC.

MUSIK: Ja skannern gick bra idag jag fick lägga till lite nytt i sårbarhetsskannern två saker idag. Men annars gick det bra idag, vi får se till onsdag på denna punkt.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: