tisdag 20 augusti 2013

Tisdag 20/8-2013 20:12

DAG: Jaha natt igen då ja och en rejält kass sådan igen ja eller nu. Kunde inte somna igår så jag låg nog två eller tre timmar innan jag somnade. Sedan vaknade jag i ett fram till nio tiden efter detta så somnade jag inte igen. Så jag låg vaken till elva innan jag gick upp och fick i mig frukosten. Sedan körde jag igång med romanen fram till 13:30 då jag stack till ICA för att handla lite. Fick ta ut 200 som var mina sista pengar för denna månaden och köpte lite smått och gott. Igen fick jag kassa tomater som jag fick slänga men till fredag måste jag ha nya igen. Hoppas att de har fått upp nya då. Så skall sedan se till söndag om jag har nog med pengar att köpa Adobe. Så skall då köpa en bok och så till nästa vecka igen skall jag köpa Adobe CC. Så vi får se om pengarna räcker och det vet jag till söndag. Sedan kommer jag binda mig i ett år så då måste de räcka till detta kommer gå på 516,60 det ger 517 per månad. Så ni får veta mer till söndag. Så mer? Jo jag kom hem och fick upp varorna och så spelade jag lite innan det var dags för middag. Hade idag kotletter med pommes och såg mina serier när jag åt men har en film som jag sett lite på så även idag såg jag lite på den. Men digitalboxen är kass samma fel som den innan. Skall köra den ett tag till men kommer det igen så måste jag ringa igen så jag kan få en ny. Jag fick ny när den förra gjorde det samma så men om felet ligger i hårddisken eller i mjukvaran vet jag inte. Så sedan hade jag planer på att köpa nya tivo men det kommer senare så jag tänkte att morsan skulle få den jag har nu. Men då måste jag byta ut den igen innan jag skickar inte en som är kass till dem. Så och det finns garanti på den med tror jag så. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn.

TRÄNING: Jaha skall se med axeln ett tag tror det kan vara hantlarna när jag kör bröst som gör att det gör lite ont. Men jag vet inte säkert och ändrar jag så kommer det ta ett par veckor innan det går bort. Ja vi får se med detta hur det går lite längre fram.

ROMAN: Ja som innan så går det rätt trögt men jag sover illa med kan vara värmen men tror nu att det är yrseln som gör det nu. Men jag fick mina en och en halv timme idag iallafall.

MUSIK: Ja planen är att jag kör imonn men jag måste först lära mig kompet för om jag gör det när programmet är igång så somnar datorn och allt försvinner. Så jag måste lära mig det innan jag går igång imonn. Har inget mer att gör sedan så jag hoppas jag kommer igång imonn.

Jaha dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: