lördag 24 augusti 2013

Lördag 24/8-2013 20:08

DAG: Jaha natt  igen då ja och en rätt kass sådan igen. Vaknade första gången till 03:30 har gjort detta ett bra tag nu varför detta vet jag inte. Så sedan somnade jag om men sov inte länge innan jag vaknade igen. Höll sedan på fram till elva tiden då jag kom upp och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen till 13:30 då jag la ner för gott. Jag kopplade upp mig mot banken och så betalade jag mina räkningar. Och jag skall ha  nog för att köpa Adobe men det blir precis så det räcker. Så jag beställde första boken och skall till fredag köpa det från Adobe. Men som jag sa så kommer det bli hårt att få det att gå ihop, men det skall nog gå. Så efter detta så stack jag och tog ut lite pengar och handlade sedan träningsmaten och lite till. Sedan hem igen men jag var seg idag så till tre halv fyra tiden så hade jag tänkt köra igång med stretchen men jag la ner den idag. Och satte igång med middagen stället hade idag karréer med pommes och såg mina serier när jag åt. Ja det var en serie och en film som jag såg idag. Filmen var så där men den gick ner iallafall men sparade den inte. Så mer? Har nu 1000 att leva på fram till den 25é så jag får leva snålt fram över. Så nu var det nog för idag ses igen tills imonn.

TRÄNIING: Ja idag så skippade stretchen hade inte lust idag. ( kan säga att tangentbordet inte tar alls nu, kan det vara batteriet eller är det detta programmet som gör att det inte går att skriva) Jag tar igen det till måndag med en då.

ROMAN: Japp körde mina en och en halv timme idag och det gick så där idag. Små seg idag men det gick ändå rätt bra så.

MUSIK: Ja om allt går som det skall så skall jag till onsdag köra här igen. Hoppas då få in ett komp till. Vi får se hur det går med det.

Jaha inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: