fredag 30 augusti 2013

Fredag 30/8-2013 20:33

DAG: Jaha sen idag men jag pillade med mina nya program idag. Men till natten då ja och en rätt kass sådan igen vaknade till nio tiden och kom ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen, körde idag inte till 13:30 utan lite innan. Så och jag ringde till Adobe då men det var upptaget så jag väntade till 14:30 innan jag ringde igen. Jag gick på musikdatorn istället och fick det klart idag innan jag ringde igen. Så fick tag i dem och så beställde jag programmen. Jag fick inte laddat ner alla programmen idag tog fem skall köra resten imonn. Så sedan gick jag igång med middagen, hade idag karréer med pommes och såg på mina serier idag när jag åt. Så sedan tog jag ingen lunch idag hade inte lust till det idag. Utan satte mig vid datorn men innan detta så låg jag en timme nått sånt. Så satte jag igång att titta på lite filmer innan jag gick igång med bloggen. Skall ladda en tre till program imonn efter jag är klar med Adobes grejor skall se filmer med tänkte jag innan jag går igång med stretchen imonn. Så mer? En bra dag idag fick nya programmen och fixade musikdatorn med så bra dag.

TRÄNING: Ja imonn så skall jag köra storstretchen hoppas jag får se vad jag hinner med men jag måste nog för jag skippade förra lördagen så.

ROMAN: Ja fick inget brev denna veckan men till nästa så hoppas jag att det kommer. Men det blir nog i mail form som det ena kommer andra blir nog snigelbrev.

MUSIK: Ja jag fick svar idag på min fråga och det hjälpte inte så jag gjorde ett mail till och tänkte jag måste testa en sak till innan jag skickar det. Så jag ominstallerade ljudkortet och då försvann alla problem så till onsdag skall jag köra igen. Men jag skall uppdatera virusskyddet innan jag går igång, för det var när detta uppdaterade på samma gång som jag spelade in som det blev fel. Men jag trodde inte det var det felet eftersom drivrutinen är till Windows 7 inte till åttan som jag har. Men jag löste problemet och jag är nöjd.

Så inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: