lördag 17 augusti 2013

Lördag 17/8-2013 20:16

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass sådan igen. Vaknade ett otal gånger fram till då jag vände klockan och den visade då fem. Sedan låg jag vaken till sju tiden då jag somnade en kort stund fram till halv åtta. Men efter detta så somnade jag inte igen utan låg till elva innan jag gick upp och fick frukosten i mig. Så gick sedan igång med romanen som jag körde till 13:30 idag. Efter detta så skulle jag gå igång med träningsmaten men dröjde ett tag fram till 14:30 Sedan efter detta så körde jag igång med storstretchen och så till 15:30 så var jag klar för idag och gick igång med middagen. Hade idag karréer med strips och såg min serie när jag åt detta. Efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så visste jag inte vad jag skulle göra sedan. Men jag fick i mig ett glas med yoghurt sedan ett glas med vatten. Så det är lotto idag och jag hoppas på att de ringer ett samtal idag men ni får veta på twitter idag eller så imonn. Eller så till måndag på bloggen om det inte gav nått. Så mer? Jo jag har installerat Office 365 på mobilen fick det för två dagar sedan och nu finns det till android  och iphone med men jag glömde säga det den dagen. Har testat det med och det gick bra. Så mer? Halv kass dag idag med kass sömn men imonn så är det bara dammsugning och hemsidan så är jag klar. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn ses då.

TRÄNING: Ja körde idag igen min storstretch och det gick bra och jag la på armhävningarna idag till 15 från 12 har inte kört så länge men jag kör på knäna så jag tänkte det går nog bra.

ROMAN: Ja har kört mina en och en halv timme idag men det går rätt trögt hade tänkt annat nu men måste vänta på att jag får svar från förlagen kommer snart hoppas jag.

MUSIK: Ja inget på denna punkt idag men till onsdag hoppas jag att jag kan köra igen. Men vi får se hur det går med det.

Japp slut för idag och tack för idag så säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar 

Inga kommentarer: